CAFETARIA DUINZICHT

CAFETARIA DUINZICHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Duinzicht. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:26 Super lecker, kam alles heiß an und der Fahrer war super nett. Im nächsten Urlaub bestellen wir auf jeden Fall nochmal. Sehr zu empfehlen.
20 mei 2022 om 19:17 Prima optijd geleverd en erg lekker gegeten!!
19 mei 2022 om 19:51 Normaal is het altijd prima, Vandaag was alles veel te hard/lang gebakken, waardoor het niet zo smakelijk was.
16 mei 2022 om 20:51 Keurig op de camping (poort) bezorgd
8 mei 2022 om 19:57 Weer heerlijk gegeten. Bestelling in de afgesproken tijd en eten prima op temperatuur en smakelijk
6 mei 2022 om 20:13 Toch weer geprobeerd viel reuze tegen ik bestelde 2 broodjes van dobbe kroketten kreeg 2 sate?? Kroketten. Had daarnaast friet besteld met de kaas ham en ui..... Geen kaas of ham gezien super doorzichtig geen cheese pull en was gewoon ui in prut.
4 mei 2022 om 21:13 Snel bezorgd milkshake boven verwachting nog lekker dik. Eten goed warm
2 mei 2022 om 21:40 Altijd lekker, snel en warm!
2 mei 2022 om 9:19 Kipsateschotel was erg lekker! De schotel zag er verzorgd uit, vooral de salade was mooi bereid met garnituur. De patat was goed gebakken en de kipsate was lekker mals. De bezorger was op tijd en vriendelijk! Ik ga zeker nog een keer bestellen!
1 mei 2022 om 21:22 Ik begrijp dat, door o.a. de bezorging van alles, de prijzen ietwat hoger liggen. Maar dat ik voor een kartonnen bakje Ben & Jerry's ijs van nog geen 8 cm breed bij 4 cm hoog maar liefst € 3,25 moest betalen , is toch echt schandalig!!!
28 apr 2022 om 22:05 Ik ben al lang aan het zoeken naar goed eten, maar sinds ik hier bestel niks meer te klagen! Echt een top bedrijf.
28 apr 2022 om 7:01 De spareribs waren aangebrand, bijna zwart en daardoor erg droog. Jammer want de smaak was goed en de wedges erg lekker en alles goed warm. De bezorger zei dat de oven stuk was, dan liever later maar goed eten gehad.